Hvordan man kan sikre et Mini drivhus til en væg

June 9

Et mini drivhus giver et sikkert tilflugtssted for dyrkning af planter, der ellers ville bukke under for elementerne. Du kan sikre et mini drivhus til en ydermur af dit hjem for at give det med beskyttelse samt udstråler varme tilbage til det. Væggen bliver ikke beskadiget. Nogle forsyninger fra en hardware butik vil være nødvendigt, som vil værktøjer, som de fleste boligejere allerede har på hånden.

Instruktioner

•Decide hvilke ydermur du vil placere dit mini drivhus op mod--væggen bør ikke have nogen træer, buske, windows, elektrisk eller kabellinjer eller andre obstruktion, der måske skal være adgang til i fremtiden.

•Rengør jorden foran væggen med en rake--bruge målinger af den mini drivhus som en guide for hvor stort et område at rengøre.

•Sæt den mini drivhus mod væggen. Sætte et mærke på væggen med et fedt blyant eller blyant på øverst til venstre og højre side, midterste venstre og højre side og nederst til venstre og højre side af de to vandrette stænger, der er knyttet til de af den mini drivhus.

•Bevæg den mini drivhus fra væggen. Placer en låsning vægmontering pladen på væggen, foring op hul i pladen med en af de mærker lavet på væggen. Skrue en træ skrue gennem hullet i den låsning vægmontering pladen og ind i væggen ved hjælp af en elektrisk skruetrækker. Gentag denne procedure med alle de andre mærker lavet på væggen. Løsne skruerne på hvert låsning vægmontering pladen med en Torx skruetrækker. Åbne kæberne på hver væg låsepladen.

•Sæt den mini drivhus tilbage mod væggen, foring op to stængerne på bagsiden med den låsning vægmontering plader. Lukke kæberne af hver plade omkring den venstre eller højre stang. Stram skruerne.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge en stjerneskruetrækker, hvis du ikke har en elektrisk skruetrækker
  • Spørg din lokale byens embedsmænd til at kontrollere, at ingen bygningsreglementer vil være krænket af din sikring mini drivhus til væggen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com