Hvordan man kan sikre et tæppe til et trægulv

February 13

Hvordan man kan sikre et tæppe til et trægulv

Du kan beskytte dit hjem trægulve ved at lægge tæpper i stærkt trafikerede områder. Holde tæpper fra glider og glider ved at placere padding nedenunder dem. Tæppe polstring, som er tilgængelig i flere forskellige typer af materialer, typisk leveres i ruller med bestemte dimensioner. Når du køber polstringen, inspicere etiketter for at sikre, at produktet kan bruges på typen af trægulve, du ønsker at beskytte. Nogle fælles polstring materialer, såsom opspring skum, polyurethan og fiber polstring, ikke vil efterlade rester eller misfarvning på træets overflade.

Instruktioner

•Measure tæppet dimensioner ved hjælp af et målebånd. Fratræk 1 eller 2 inches fra bredde og længde og overføre dette, når du måler tæppe pad.

•Unfurl roll af polstring og måle dimensioner, fratrække de 1 eller 2 inches fra både længde og bredde i trin 1.

•Opret en større stykke af polstring til at rumme et tæppe længde eller bredde ved at forbinde to stykker af polstring. Sted polstringen ender sammen og sikre dem ved at knytte tæppe tape langs sømmen til at danne en solidt stykke af polstring.

•Lay polstring på en overflade, der ikke vil blive skadet af en kniv, som en konkret garage gulv. Klip eventuelle overskydende polstring ved hjælp af en hobbykniv.

•Sæt polstring på trægulvet hvor tæppet bliver lagt. Indstille tæppet over polstring og justere det, så det ligger jævnt over puden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com