Hvordan man kan sikre et Toilet til et trægulv

May 6

Hvordan man kan sikre et Toilet til et trægulv

Toiletterne må ikke monteres på gulvet. Toilettet fastholder stabilitet gennem en selvklæbende voks ring og bolte knyttet til et gulv flange. Gulvet flange er en cirkulær stykke plastik, der indsætter ind toilet afløb og bolte til gulvet. En vaklende toilet indikerer normalt at flange er løs. Korrekt installation af enhver toilet kræver, at du sæde flange i gulvmateriale. Korrekt sæder en flange på et trægulv er forholdsvis enkel.

Instruktioner

•Scrape og rense området omkring toilet afløb. Nøje inspicere området for tegn på skade. Kravle under rummet gennem en crawlspace eller kælder, hvis det er relevant, at inspicere træ under afløbet. Du bør ikke se nogen lys gennem undergulvet. Leje en entreprenør til at erstatte undergulvet, hvis der er uforholdsmæssigt store tegn på skimmel eller forfald i området omkring afløbsrør.

•Anbring toilet flange ind i afløbsrør. Flange har to lange slidser, der holder toilettet bolte. Sørg for enderne af spalter, hvor de vil sidde, er placeret korrekt. Bolte svarer til siderne af toilettet. Sted en lige kant strakt på tværs af enderne af spalterne, således at det gør en linje mellem to. Lige kant Angiver vinklen på toilettet, hvilket bør være parallel med væggen for toiletter, der projekt lige ud fra væggen. Justere flange som nødvendigt for at opnå den rette vinkel til dit toilet.

•Skru de selvskærende skruer i gulvet via de udpegede skruehullerne på flange. Flange vil har tre skruehuller på overfladen. Vinkel skruer fra midten, som du bore dem på plads, således at de fuldt greb gulvet.

•Grasp flange og forsøg på at vrikke flange. Du skulle være i stand til at flytte flange på alle. Flytning af enhver form angiver, at skruerne ikke at få fat i træ. Justere placeringen af flange og gentage processen.

•Installer toilettet efter fabrikantens anvisninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com