Hvordan man kan sikre et træ undergulv til beton

April 2

Når om enhver form for gulvbelægning, som fliser eller tæppe, over et betongulv, kan installerer et træ undergulv underlag over betonen være gavnligt for flere grunde. Træ undergulv underlag hjælper med at dække eventuelle dips i beton gulvet og også giver mulighed for at tilføje en vandtæt barriere mellem beton og stueetagen. For at sikre en træ undergulv til beton, eksperter anbefaler ved hjælp af en serie af vedhæftet fil strimler.

Instruktioner

•Find nogen dips i den konkrete gulve ved at lægge en plan eller fladt bord på gulvet i et hjørne og kontrol for områder, der ikke røre bunden board. Markere de dips, som du finder i gulvet af kredser steder med en blyant og fortsætte hen over gulvet på denne måde, flytte niveau eller bestyrelsen et par inches på et tidspunkt at tjekke for dips i gulvet.

•Fyld i dips i betongulve med udjævning sammensatte. Anvende sammensat med en spartel og trække den knivsæg over overfladen af gulvet over hver dukkert at fjerne overskydende. Give stof til tørre i dips for fire til fem timer.

•Lay plan eller bord over hver fyldt dukkert at tjekke for levelness med den omgivende overflade. Sand over alle områder af sammensatte, der sidder over overfladen med sandpapir, indtil de fyldte steder er niveau.

•Rengør gulvets overflade med et vådt moppe til at fjerne snavs og støv. Give ordet til at tørre helt, før om den træ undergulv.

•Line kanten af rummet med 1/2-af-3-tommer eller 3/4-af-3-tommer boards, afhængigt af højden fra beton du ønsker dit træ undergulv at sidde. Bruge en rundsav til at skære bestyrelser ned til størrelse, så bestyrelserne linje hver væg i rummet helt. Sælg bestyrelser flad, således at den 3-tommer kanten af brættet er mod gulvet og bruge konkrete skruer i enderne af brædderne til at sikre dem på gulvet.

•Measure ud af 12 inches fra bestyrelserne foring en væg i rummet på hver ende af væggen og snap en kridt line mellem mærker. Lægge brædder langs linjen, med 3-tommer side mod gulvet igen og sikre boards til gulvet med konkrete skruer. Fortsætte hen over gulvet, måler 12 inches fra den sidste afslappede række bestyrelser og lægge en anden række bestyrelser.

•Klippe isolering til at passe ind i mellem rækkerne af træ du lagt over de betongulv. Lægge isolering mellem træ strimler.

•Lay træ undergulv underlag over gitteret træ du har oprettet, ved hjælp af en rundsav til at skære stykker til størrelse, hvis det er nødvendigt. Sikre underlag til træ strimler på gulvet med standard træskruer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com