Hvordan man kan skære 316 rustfrit

February 22

316 rustfrit stål er hårdere end mange andre stål legeringer på markedet. Rustfrit har et lavt kulstofindhold, så det kræver ekstra forholdsregler, når du skærer. En god kvalitet båndsav og ordentlig båndsav klinge vil hjælpe dig med at forbedre dine chancer for at opnå et glat og professionel snit.

Instruktioner

•Installer en kulstof-tandede eller bi-metal båndsav klinge på din båndsav. Hvis du planlægger at bruge en anden sav, ligesom en rundsav til at skære ark stock, stadig bruge en kulstof-tandede blade eller bi-metal blade. Hvert blade har en spids (tand pr. tomme) rating. Sørg for at du har mellem to og 10 tænder i dit materiale til enhver tid. For eksempel, hvis du har en ¼-tommer stykke af rustfrit stål, du har brug for en klinge med mindst otte tænder pr. tomme. Følg vejledningen til din særlige saw for den korrekte proces til installering og efterspænding klingen.

•Configure din sav til at vende med en hastighed på 200 eller færre omdrejninger i minuttet. Varmeudvikling bevirker 316 rustfrit stål til at hærde. Lavere hastigheder vil reducere varmeudvikling.

•Applicer skæring smøremiddel til savklinge direkte over skærefladen at reducere varme oprustning på materialet og på klingen. Dette vil forlænge levetiden på klingen.

•Når rustfrit stål i blade med en jævn og stabil indsats. Dette vil forhindre bagsiden af bladet fra gnide på rustfrit stål. Dette reducerer varmeudvikling og forsyner dig med en ranke, renere snit.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com