Hvordan man kan skære adgangsluge gennem et loft for VVS

February 23

Adgangsluge tillader en blikkenslager eller boligejer at nå rør og ventiler bag Gipsvægge. Bygherrer forlader normalt et adgangspanel, men skødesløs drywall entreprenører lejlighedsvis misforstået eller ignorere byggeplaner og dække det, efterlader dig med ingen måde til at nå dine rør. Skære adgangsluge gennem loftet er et relativt simpelt projekt, der kræver grundlæggende snedkeri færdigheder og et par værktøjer.

Instruktioner

•Measure og Bemærk afstanden fra VVS-armatur, der har rør skulle fastsættes til en tilstødende væg.

•Measure og mark afstand fra væggen til armaturet i loftet nedenfor. Placere et referencemærke i loftet.

•Locate de to strøer tættest til kommentartegnet ved at vejlede stud finder hele loftet pr fabrikantens anvisninger. Markere strøer, så bore et starter hul mellem de to strøer. Stick drywall saven i starteren hullet og klip et kvadrat, der spænder afstanden mellem knopperne. Afsætte panelet og undersøge loft hulrum til at lokalisere rør.

•Measure kanten af adgangspanelet. Marker længden af en side på støbning. Støbning bør være omkring 1/2-tomme kortere end adgang hul. Sæt boksen gering at skære en 45-graders vinkel, lå støbning i boksen gering og skåret en strimmel med en 45-graders vinkel i hver ende. Gentag opskæringsprocessen for de andre tre sider.

•Sæt de første trim stykke langs en tværbjælke så den lange kant strækker sig lidt ind i hullet; udvidelsen giver en afsats for at holde panelet på plads. Nail molding til tværbjælke. Gentag dette med de andre tre stykker til at danne en firkant omkring adgang hul.

•Mark og skære en krydsfiner pladsen til at dække adgang hul. Anvende en frakke af loftet maling og lad det tørre. Anvende en anden frakke af maling og lade det helt tørre. Indsæt panelet.

•Squeeze en dråbe af caulk i hver søm hul og langs sømme hvor molding sider mødes. Glat caulk med fingeren før male det med halvblank maling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com