Hvordan man kan skære Adura flise

May 25

Adura, en luksuriøs vinyl gulv fliser fremstilles af Mannington Mills, gengiver hominess i et trægulv. Det ser ud og føles som ægte træ. Skær Adura fliser for at duplikere udseendet af sten eller keramisk tile gulvbelægning. Du kan skære fliser, dig selv og lomme penge du vil bruge til en gulvbelægning tekniker. Et par værktøj specielt designet til at skære Adura flise kan hjælpe dig med at lave præcise udskæringer.

Instruktioner

•Draw en lige linje tværs over den flise, du ønsker at skære, ved hjælp af en lineal. En Kina mærkning blyant gør det nemmere at se og følge linjen, når du indstiller flisen ind i en flise cutter. Når du tegner linjen, skal du kontrollere din måling en gang mere for at sikre en nøjagtig cut.

•Sæt flisen opad i en manuel fliser fræser. Passe flise ind i skæret og lukke den justering af bredde gate for at sæde flisen sikkert. Trække skæring hjulet mod dig og hele ansigtet af fliser til at score en linje i overfladen af flisen. Flisen fastgøres langs linjen scorede. En manuel flise cutter skærer alle typer af Adura flise, og du kan leje en på et værktøj udlejnings outlet og spare de penge du ville bruge til en ny.

•Klippe fliser til at passe omkring oddly formet objekter som rør, ventilationskanaler og lister med en flise nipper. En flise nipper har en hærdet kant, der gør det muligt at skære væk små fragmenter ad gangen mens du arbejder mod skære linjen. Det ligner et par tænger, og du kan leje nippers, når du lejer flise cutter.

•Kontrollér flise kutteren ofte. Støv og snavs kan ophobes rundt om opskæring hjulet og forårsage en ufuldstændig cut. Holde udstyr rent. Bruge en lille pensel og fjerne snavs fra cutting wheel, så snart du bemærker det. Holde flise nippers snavs-fri med en shop rag.

Tips & advarsler

  • Altid måle fliser to gange for at sikre nøjagtige egnet.
  • Altid holde børnene væk fra værktøj med skærende kanter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com