Hvordan man kan skære ark laminat til en bordplade

May 4

Bordplader i dit køkken er en vigtig del af både udseendet og funktionaliteten af denne meget vigtige værelse. Laminat har længe været en favorit materiale til brug på køkkenborde på grund af dens holdbarhed, let vedligeholdelse og den brede vifte af farver, hvor det er tilgængeligt. Om du vil bygge et nyt køkken eller remodeling dit gamle tællere, skal du vide, hvordan man kan skære laminat plader korrekt.

Instruktioner

•Brug dine målinger for counter top dimensioner, tilføje en ekstra tomme udhæng og mærke opskæring linje på laminatet med lige kant og blyant. Ved hjælp af en kraftig metal carpenter's square afholdt på linjen som en guide, køre carbide-tippes scoring værktøjet over linjen flere gange, gør en dyb score.

•Grasp laminat med begge hænder og gør en ren pause langs linjen score.

•Klippe off 1-tommer overhæng når laminatet er limet til bordplade. Bruge en laminat trimmer, hvis du kan få adgang til en. Du skal blot rulle trimmer langs siderne af bordplade, og sørg for at holde den base flade, mens du gør det, og du får en perfekt trim.

•Anvend en rundsav i mangel af et laminat trimmer. Montere en smal, hårdmetal-spids savklinge med mindst 40 tænder på saven. Markere en cut linje øverst på laminatet, og anvende en stribe af malertape langs snit til at beskytte overfladen og også at stoppe enhver flisning, der kan være forårsaget af savklinge.

•Draw skære linjen igen oven på båndet. Brug rip hegnet for din sav til at guide dig ned linjen skæring, og skær i en langsom, jævn bevægelse.

•Glatte off ru kanter med en fil, arbejder i en nedadgående retning. Slut kanterne med sandpapir.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com