Hvordan man kan skære bærende vægge i halve

April 18

Hvordan man kan skære bærende vægge i halve

Alle boliger indeholder to typer af vægge: bærende mure og skillevægge. Skillevægge kan fjernes eller flyttes uden hensyn til den strukturelle integritet af hjemmet. Bærende vægge,--dem langs ydervægge eller indvendige bærende vægge--overføre vægten af strukturen til fundamentet. For at ændre disse vægge, vægt eller belastning i hjemmet, skal støttes, mens muren er ændret. En overskrift, som er en solid træ stråle, skal derefter installeres for at bære vægten over den nye åbning.

Instruktioner

Nedrivning proces

•IDENTIFY del af den bærende væg, som du vil fjerne. Skitsere den planlagte åbning på væggen som referencepunkter for nedrivning.

•Look under væg-området, som du vil fjerne. Identificere eventuelle stikkontakter eller skifter lige under eller over den foreslåede nye åbning. Disse indikere tilstedeværelsen af elektriske ledninger i væggen. Du bliver nødt til at undgå at skære disse linjer, som du demo den eksisterende væg.

•Lay skrot pap på gulvet. Placer en metal støtte post på karton på begge sider af den foreslåede åbning. Placere et sidehoved, eller støtte stråle på toppen af stillinger. Skrue indlæg opad, indtil hovedet kommer i kontakt med loftet. Fortsætte med at hæve hovedet, indtil det holdes fast på plads af spændinger mellem loft og gulv. Målet er at bruge hovedet til at tage vægten fra den bærende væg, således at væggen kan fjernes. Hvis du vil fjerne en del af en ydervæg, behøver du kun en understøttende header på indersiden af hjemmet. Hvis du vil fjerne en indvendig bærende væg, skal du placere en række støtte stillinger og en header på hver side af væggen.

•Brug de hammer og gipsskillevægge jab så for at fjerne drywall hud fra den ene side af området hele væggen involveret i den remodeling projekt. Fjerne enhver isolering, hvis det er relevant. Undersøge væggen hulrum til ledninger, VVS kanaler eller VVS-systemer. Hvis de er til stede, har en licenseret professionel fjerne / flytte kredsløb og kanalerne før du fortsætter.

•Tag tapeter fra anden siden af væggen. Afbrød de eksisterende studs i væggen på den nye højden af en halv væg. Skære knopperne 1 1/2 inches nedenfor ønskede mur højde, hvis du vil lave en grov, åbnes for en ny udvendige rude. Cut studs 2 til 2 1/2 inches nedenfor den ønskede finish højde til en indre åbning, at du planlægger at slutte som en halv væg med drywall eller træ trim.

•Fjern de øverste halvdele af knopperne du bare skære ved at dreje dem ud af væggen. Disse stykker af stud er naglet til den øverste væg plade, og vil nemt trække sig ud af væggen hulrum.

•Klippe ved enderne af neglene, som rager ned gennem den øverste plade. Denne øverste træ medlem skal være rene, og ryddet for forhindringer så overskriften kan installeres i det næste trin. Fjern ikke den øverste plade.

Indramning åbningen

•Sæt et par på 2 x 4 pigge ind i væggen hulrum begynde indramning i den nye åbning. Placer disse studs, så de gør en åbning 3 inches bredere end det planlagte, fuldførte ru åbning.

•Nail en jack stud på stutteriet på venstre side af åbningen. Jack stud er placeret under enhver suspenderede støtte stråle. Dette giver mulighed for vægt af bom foretages af stud, og ikke blot søm eller skruer. Den nye header hviler på toppen af en jack stud på hver ende af åbningen. Jack stud strækker ikke sig hele vejen fra gulvet til den øverste plade. Hvis din-header er 9 1/4 inches høj, er jack stud 9 1/4 inches kortere end måling fra bunden af væggen hulrum til den øverste plade, så det kan glide under overskriften.

•Klippe jack stud til højre side af muren, men negle ikke det på plads endnu. Indført den venstre ende af hovedet. Langsomt løfte højre ende af bjælken til at positionere det ind i åbningen. Når hovedet er høj nok, skub det andet jack stud under højre ende af bjælken. Sted den nederste ende af stud mod mur stud i væggen hulrum. Placer den øverste ende af jack stud hælder ind i åbne muren området. Ved hjælp af en hammer, pund toppen af den anden jack stud på plads. Det vil løfte hovedet ind i væggen hulrum. Når begge jack studs er naglet på plads under overskriften, vil den nye header bære belastningen igen.

•Finish indramning bunden halvdelen af væggen ifølge bygning kode. Skære og negle i stedet en top dørtrin plade på tværs af toppen af de eksisterende studs for den nederste halvdel af væggen. Støtte karmen ved sømning krøbling studs under hver ende af karmen plade. Dette skaber en stabil åbning for efterbehandling eller installere et vindue.

•Tag stål støtte stillinger og støtte stråle efter overskriften er korrekt installeret og naglet på plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com