Hvordan man kan skære blomster skum

September 19

Hvordan man kan skære blomster skum

Floral skum har revolutioneret Blomsterhandler industri ved ikke kun at gøre blomst arrangere nemmere men også tillader designer til at bruge næsten enhver lækagesikre containere til deres designs. Blomster arrangeret med cut enderne af deres stængler skubbet i floral skum stå oprejst og kan transporteres let til deres bestemmelsessted. Fordi en typisk mursten floral skum absorberer næsten 2 Potter vand, bo blomster arrangeret i floral skum friskere længere end blomster arrangeret i tørre skum. Denne funktion er især vigtigt for store blomster designs som omfattende bryllup og begravelse stykker.

Instruktioner

•Klippe et stykke af blomster skum med en skarp kniv, så det passer inde i containeren, som du gør på blomsterdesign. Cut skum, så det vil være 1 tomme højere end randen af beholderen. Dette er så du kan arrangere blomster på en måde, der er mere naturligt, som giver dem til kaskade over siden af beholderen.

Skummet bør passe stramt ind i beholderen. Hvis beholderen er stor, skal du bruge en anden brick floral skum ved at afskære dele efter behov for at fylde beholderen. Tryk på eller ikke tvinge skum ind i beholderen, som du vil skade skum og forringe skum evne til at opsuge vand.

•Tag afsnittene cut skum fra beholderen og sæt dem til side.

•Fyld en vask eller anden beholder bred nok til at holde blomster skum sektioner du har skåret. Dybde af vand bør være omkring 6 inches for en typisk blok af blomster skum.

•Sæt den floral skum sektioner oven på overfladen af vandet. Tving ikke skum under vandet, eller det vil udvikle luftlommer. Skummet vil hydrat helt i omkring et minut.

•Tag afsnittene hydreret floral skum og placere dem i den beholder, hvor du arrangerer blomsterne.

•Skub hydreret skum sektioner i containeren ved hjælp af blide tryk indtil den våde skum passer stramt ind i beholderen. Tilføje flere stykker af våde skum som skulle få en lun pasform. Gælde ikke presset skum på en måde, der tvinger vand ud af skummet.

•Klippe en 1-tommer-dyb indskæring i skum ud for siden af beholderen at tilføje vand som nødvendige for at holde arrangementet ser friske. En typisk arrangement vil bruge alt vandet i skum i ca 2 dage.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com