Hvordan man kan skære bølgede Metal tagdækning

June 1

Hvordan man kan skære bølgede Metal tagdækning

Bølgede metal er en populær tagdækning mulighed, især på industribygninger. Det er ikke særligt attraktivt at se på, men det er stærke, holdbare og modstandsdygtige over for vejr. Disse kvaliteter er at metallet er galvaniseret; men hvis du skærer forkert en bølgede metal panel, til galvanisering kan blive kompromitteret, forlader metal tilbøjelige til at rust. Kontroller, at du ved, hvordan man korrekt skåret panelet for at undgå dette problem.

Instruktioner

•Forbered en arbejdsflade, der er plan, flad og stærk. Dette er for at forhindre din tagdækning panel glider, der kan forårsage knusende personskader eller skader på dine hænder, når savning i metal.

•Brug et målebånd til at arbejde ud af, hvor du ønsker at skære panelet tagdækning. Markere dette klart, ved hjælp af en permanent markør. Det er en god idé at måle mere end én gang for at undgå fejl.

•Hold dine permanent markør kombination pladsen, sted spidsen af pennen på mærket. Træk pennen ned panelet ved siden af pladsen til at sikre, at det er lige. Dette indikerer, hvor du vil skære panelet.

•Tag på din øjenbeskyttelse og sted din magt stanseværktøj i den ene ende af linjen. Klemme udløser omhyggeligt og skær langsomt langs linjen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com