Hvordan man kan skære Bullnose flise hjørner

February 27

Hvordan man kan skære Bullnose flise hjørner

Bullnose materiale til flise kommer i en bred vifte af former og størrelser, afhængigt af hvilken type felt flise du har købt. Mens nogle typer af bullnose flise match felt flise og kan skæres på samme måde, er andre typer af bullnose custom-designet. Lige skærer sig ind i hjørner er simpelt nok, men i nogle tilfælde skal du gering stykker sammen at indhyllingsafstand en indersiden eller ydersiden hjørne, afhængigt af bullnose du har. At vide, hvordan man kan skære hver type korrekt forstås forskellen mellem en sjuskede flise job og en professionelt udseende installation.

Instruktioner

•Klippe stykker ud lige hvis du behandler en opsigelse i et hjørne. Markere stykket af fliser med et målebånd og en blyant og afskære enden med en flise våd så.

•Miter udvendige hjørner for en horisontal køkkenbordet wrap. Skåret ud i slutningen af et stykke af bullnose trim flise i en 45 graders vinkel ved hjælp af indstillingslæren på bakken saw. Gentag processen for et andet stykke af bullnose men skåret flise i den modsatte retning, så når du matche to 45 graders vinkel nedskæringer sammen du har en 90 graders hjørne, der ombrydes omkring den øverste kant af køkkenbordet.

•Miter indvendigt hjørner for brugerdefinerede bullnose stykker på lodret wraps med specielle profiler. Visse typer af brugerdefinerede bullnose, som dem der bruges på Jacuzzi wraps, er ikke almindelig felt flise men i stedet store stykker af sten med varierende konturerne i ansigtet. Skåret af enderne af to stykker på 45 graders vinkler, så de danner en 90 graders inde hjørne wrap når installeret, med nedskæringer lystfiskeri indad til hjørnet af ansigtet af stykket.

•Miter uden hjørner for brugerdefinerede bullnose wraps. Dette er magen til indvendigt hjørne metoden for brugerdefinerede bullnose. Wrap de udvendige hjørner, men i dette tilfælde skæres 45 graders vinkel i den modsatte retning. Skære enderne af to stykker af bullnose, så Hvornår er de holdt sammen lodret danner de en 90 graders gering indhyllingsafstand det udvendige hjørne, med de nedskæringer, Lystfiskeri udad for at danne et punkt.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesudstyr, når skære fliser med en sav.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com