Hvordan man kan skære Bullnose fliser omkring udvendige hjørner

May 4

Bullnose flise er afrundet på den ene side så det kan levere færdige kanter til flisebelagt områder. Dette er især vigtigt, når flisebelægning et udvendige hjørne, da en klippe eller ufærdige flise kant ikke kan kun være uinteressant, men potentielt farlige. Kan være lidt komplicerede, at bruge bullnose på et hjørne, da det er vigtigt at holde bullnose sammenholdt med fliser på anden siden af hjørnet.

Instruktioner

•Decide, som væg du ønsker bullnose til at være på. Generelt, skal du vælge den mest synlige væg. Installere alle fuld felt fliser, der vil passe på anden væg (den, der ikke vil have bullnose på det), forlader plads langs kanten af hjørnet for delvis fliser. Lad feltet fliser sæt. Ikke injektionsmørtel fliser.

•Measure rum mellem kanterne af feltet fliser og den udvendige kant af hjørnet. Subtrahere to gange bredden af din injektionsmørtel linjer. (Eksempel: Hvis din injektionsmørtel linjer er 1/8 tomme, subtrahere 1/4 tomme.) Skære regelmæssig felt fliser på denne bredde.

•Indstil cut fliser ved at sprede thinset mørtel på ryggen af dem og at trykke dem på plads langs kanten. De færdige sider af fliserne skal vende feltet fliser og være korrekt afstand fra dem. Fliser skåret kanter skal nærme sig kanten af hjørnet, men ikke helt nå det, stopper kort ved bredden af en injektionsmørtel linje. (Hvis fugerne er 1/8 tomme, bør den afskårne side af flisen stop 1/8 tomme før kanten af hjørnet.)

•Mortar og sæt din bullnose fliser på anden siden af hjørnet. Sæt dem så den færdige bullnose side strækker sig ud over kanten af hjørnet. Kanten af bullnose skal line op med overfladen af den cut flise på anden siden af hjørnet. Der bør være en plads – the bredde af en injektionsmørtel linje – mellem cut flisen og bullnose.

•Tile resten af den mur, der har bullnose på det, startende fra midten af væggen og skære fliser ved siden af bullnose efter behov. Væggene er nu klar til fugning.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, når du foretager din flise nedskæringer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com