Hvordan man kan skære Bullnose for en keramisk bordplade

June 19

Bullnose er flise med en færdig side anvendes på kanter og hjørner. Hvornår skære fliser, du altid skjule den skåret kant i hjørnet eller mod væggen. På grund af karakteren af bullnose er dette ikke muligt. Medmindre længden af tælleren er en nøjagtig multiplum af længden af bullnose, vil du nødt til at skære det. Kanterne af flise er skrå og poleret. Når du skærer bullnose, butt en skarp, firkantede kant op mod en færdig kant, at skabe en hård overgang. Løsningen er, hvordan du planlægger og behandle snittet.

Instruktioner

•Lay bullnose fra de udvendige hjørner mod indersiden hjørner. Dette vil placere skære kanterne på indvendigt hjørner hvor bliver de mindre mærkbar. Hvis der ikke er nogen hjørner på tælleren, plan snit hvor det er på den mindste synlige ende.

•Measure for snittet med et målebånd og sted bullnose på flise cutter. I stedet for at skære præcist på punktet målt, skåret det meget lidt større så afskårne passer stramt. Gnid den skåret kant med sandpapir og fjerne så meget af skarphed som muligt uden at beskadige overfladen.

•Applicer injektionsmørtel til at skære fliser med en cementmørtel pad og trække overskydende ud med kant af puden. Når du vasker injektionsmørtel fra flisen, Vær særlig forsigtig at holde injektionsmørtel fuld og flush mod den skåret kant til at hjælpe skjule snittet.

Tips & advarsler

  • Du vil ikke afrunde den skåret kant til at matche den tilstødende flise. Du vil kun gnide nok, således at kanten er ikke skarpe at røre. For meget gnide vil flage væk finish.
  • Uanset størrelsen af din flise kommer bullnose i fire-tommer og 6-tommer længder. Medmindre foring op injektionsmørtel leddene er vigtig, købe den længde, der fungerer ud bedst for at undgå nedskæringer.
  • Du kan bruge en flise sav snarere end en flise-skæremaskine til nedskæringer, men for det lille antal nedskæringer nødvendige for en bordplade, det er ikke værd at den ekstra omkostning eller rod.
  • Regel mod startende fra den udvendige hjørne med en hel flise har undtagelser. Som med enhver udsatte snit i en flise installation, ønsker du ikke at ende op med et lille snit. Hvis snittet bliver mindre end to inches, starte i anden enden med en halv flise således at snittet er større.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com