Hvordan man kan skære Crown Molding hjørner

July 28

Crown molding kan pynte ser ud i et værelse. Disse dekorative stykker af træ trim gå ved krydset mellem væg og loft, tilføje en dekorativ udseendet og fornemmelsen at uanset hvilket værelse du sætte det i. En væsentlig del af installere kroneformen er at vide, hvordan man kan skære støbning, så der er ren knudepunkter i hjørnerne. Med de rigtige værktøjer og forståelse for hvordan man kan skære hjørner for crown molding, kan du gøre arbejdet og gør det godt.

Instruktioner

•Undersøg om hjørnet vil du skære crown molding for. Vi vil vælge som eksempel den mest almindelige type af hjørne, indvendigt hjørne. Som du kan se i diagrammet, opnås 90-graders vinkel på hjørnet af skæring to stykker af crown molding så at de opsige i 45 graders vinkler.

•Sæt din første stykke af kroneformen i boksen gering. Hold bagsiden af kroneformen mod guide (sidevæg) i boksen gering. Klemme krone støbning i position, således at det ikke bevæger sig. Skæres ud som vist på figuren, så du ender op med en 45-graders vinkel for enden af brættet.

•Sæt den anden brik af kroneformen i boksen gering. Hold i position med en klemme og skåret som angivet. Husk, at dette klip er modsat af den første cut--de to komplementære 45-graders vinkel nedskæringer tilføje sammen at gøre 90-graders vinkel på væggen inde hjørne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com