Hvordan man kan skære Crown Molding med en dygtighed så

August 15

En færdighed saw er en type af rundsav, der bruges til mange forskellige applikationer. Skill Save er almindeligt anvendt til at skære maj typer af støbning, herunder kronen. Crown molding er en af de mest forvirrende og vanskeligt typer af støbning til at skære på grund af de vinkler, der nogle gange skal foretages. Når du skærer kroneformen med en dygtighed sav, er nøglen for at sikre korrekt vinkel måling er truffet, så at der kan foretages en præcis beskæring.

Instruktioner

•Measure længden af den første side af rummet for at bestemme, hvor længe kronen stykke skal være. Line en vinkelmåler op til det første hjørne og optage vinkel måling. Dividere dette tal med to at få størrelsen af den første vinkel, der skal skæres.

•Indstil det første stykke af kronen på to så heste og vende det på hovedet. Køre et målebånd langs det første stykke af kronen og mærke med en blyant, hvor først skære gøres.

•Drej klinge af saven til den ønskede vinkel til det første klip. Hvis den målte hjørne er 90 grader, vil så den første vinkel cut være 45 grader i begge retninger. Dreje vingen til den korrekte vinkel og justere dybden, så det er lidt mere end tykkelsen af støbning.

•Drej på skill så og køre omhyggeligt bladet gennem mærket på støbning til at foretage den ønskede cut. Tryk ned på saven, indtil en komplet cut er sket gennem stykket af kronen. Måle det andet stykke krone, vend det på hovedet og mærke hvor snittet skal gøres. Drej kniven af saven til 45 grader i den modsatte retning og Gentag processen for at gøre anden vinklen cut.

•Line op de to stykker sammen for at sikre de passer ordentligt og fortsætte rundt i lokalet, indtil alle de ønskede nedskæringer har gjort. Sæt klingen lige for nedskæringer, der er ikke rundt om et hjørne og måle hver vinkel med en vinkelmåler til at bestemme den korrekte snit, der skal gøres.

Tips & advarsler

  • Det er bedst at vende støbning på hovedet ned. Hvis det Splinter i snit, vil det ske på bunden af stykker og ikke på toppen, hvor det er mere synlige.
  • Altid bære sikkerhed goggles når du arbejder med en dygtighed sav eller enhver anden form for udstyr til at beskytte dine øjne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com