Hvordan man kan skære Dewalt kroneformen

October 4

Crown molding kan bruges til at definere den arkitektoniske elementer i et værelse og tilføje instant elegance. For at installere lister korrekt, de skal være custom-fit til hjørner af værelserne. En af de nemmeste og mest præcise måder at skære kroneformen er ved hjælp af en Dewalt geringssav.

Instruktioner

•Hent stykker af crown molding, der passer til hjørne til hjørne længde målinger af det rum, hvor du ønsker at placere støbning. Til hjørner til at passe sammen, skal du oprette en 45-graders vinkel ved hjælp af Dewalt gering sav.

•Sæt molding, vil være på venstre side af hjørnet på toppen af bordet så. Det skal placeres fladt ned og være flush mod hegnet, så decorate del af støbning vender mod dig. Flytte facetten til en indstilling af 33,8 og indstille spids til højre på 31.62. Gøre cut med en hånd for at betjene saven og den anden til at holde støbning støt.

•Sæt molding, vil være på højre side af hjørnet på toppen af bordet så. Læg det fladt ned og flush mod hegnet så den dekorative del vender udad mod dig. Forlade facet sæt på 33,8, men flytte spids til venstre på 31.62. Gøre cut på samme måde som du gjorde venstre stykke.

Tips & advarsler

  • Være sikker på snittet er korrekt, sæt facet og gering niveauerne og teste på skrot træstykker før du foretager den endelige cut på crown molding.
  • Altid bruge stor forsigtighed og bære beskyttelsesudstyr, såsom eye beskyttelsesbriller og handsker, når du arbejder i nærheden af et bord så.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com