Hvordan man kan skære Drop loftspaneler for forsænket belysning

August 10

Et nedhængt loft kan give en ny føler til et værelse. Et nedhængt loft er lavet af en enkel og let materiale, der er let at brugerdefinerede cut til enhver størrelse eller form værelse. Loftet kan også rumme fans og forsænket belysning, hvilket gør det en fantastisk måde at dække et loft, der ikke er i den bedste form. Samtidigt med at installere i loftet, kan du brugerdefinerede cut fliser til at rumme forsænket belysning.

Instruktioner

•Measure placering af lampen i forhold til gitteret nedhængt loft. Lave en linje direkte på bagsiden af et loft flise fra kanten af den næste flise til placeringen af lampen og Gentag for alle fire sider af flisen. Foretage små mærker på bagsiden af en loft flise til centrum lampe i sin tilsigtede holdning.

•Sæt lampen på dem markerer og optegne kanterne af det.

Hvis du ikke kan få lampen til flise til at gøre dette, derefter placere pap på lampen og spore en skabelon på pappet. Du vil kunne føle kanten af lys gennem pappet. Skære skabelon ud og spor, på flisen.

•Poke en kniv eller så gennem flisen, sig selv og skære en cirkel.

•Installer lys på flisen ved hjælp af sine klip og enhver anden installation hardware. Lade nogle slack på ledningsføring, så du kan manipulere flisen, efter det har været tilknyttet.

•Sæt flise ind i nettet, det hjælper til at indsætte det fuldt ud selvom hul i en lille vinkel og derefter fald tile på nettet.

Tips & advarsler

  • Hvis du skære en mindre, koncentrisk cirkel ud af fliser og derefter bruge kniven eller så for at trimme flise til den rigtige størrelse og form, du vil være lidt mere præcis og formen vil være mere præcis.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com