Hvordan man kan skære et mønster til græsslåning en græsplæne

August 25

Slåning græsplænen holder den sund og pæn i udseende. En mønstrede græsplæne vil tilføje skønhed til plænen og nogen landskabspleje, du har gjort. Til korrekt mønster tager græsplæne til at matche dit hjem blot et par pointers og en skarp plæneklipperen klinge.

Instruktioner

•Indstil hjulene på din plæneklipper således at plæneklipperen dæk er 3 inches fra jorden. Udføre et sikkerhedstjek af plæneklipperen. Se hvis nogen ledninger eller slanger er løs, klingen er i orden form, og sørg for der er ingen lækager fra motoren. Start din plæneklipper.

•Mow en hel stribe omkring den ydre omkreds af værftet. Placer de ydre hjul af din plæneklipper lige inde i de inderste hjul varemærker fra den første bane og klippe et andet kredsløb omkring den ydre omkreds.

•Mow en hel stribe omkring den indre omkreds af værftet. Placer de indvendige hjul i din plæneklipper lige inde i de udvendige hjul varemærker fra den første bane og klippe et andet kredsløb omkring den indre omkreds.

•Start foran huset og mow en linje parallel med forreste del af huset. Placer dine hjul bare inde i hjulet mærker fra den første linje og fortsætte vinklen af denne nedskæring, som du arbejde din vej til gadehjørnet.

•Fortsæt din samme lidt overlappende mønster ned begge sider af huset og gennem baghaven til den bageste del af ejendommen. Når du kommer til en obstruktion, klippe en dobbelt stribe rundt obstruktion og fortsætte din mønster med resten af plænen.

Tips & advarsler

  • Plæneklippere elværktøj og udgøre risici for mennesker, husdyr og ejendom. Læs og følg producentens anbefalinger, før og under brug af plæneklippere. Altid bære passende sikkerhedsudstyr såsom sikkerhedsbriller, læder arbejdshandsker og lang denim bukser når der klippes.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com