Hvordan man kan skære galvaniseret Metal tagdækning

June 10

Galvaniseret metal tagdækning består af bølgepap tagdækning paneler, placeret i en overlappende mønster at levere stærke, hurtigt monteret tagene for både midlertidig og langvarig strukturer. For de fleste installation projekter du nødt til at skære tagdækning til at passe din især behov. Regelmæssig træbearbejdning udstyr vil ikke gøre arbejdet ordentligt selv. For at klippe metallet jævnt og rent, skal du gøre det enten i hånden ved hjælp af tin snips, eller ved hjælp af magt sakse, scissorlike vinger drives af en motor til at skære igennem metallet hurtigt. Enten metode efterlader dig med panel størrelse ønskede, klar til montering hvor det er nødvendigt.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af panelet galvaniseret tagdækning, som du har brug for med et målebånd. Overføre målinger til tagdækning panelet ved hjælp af en lineal og en markør.

•Lay panelet på en flad overflade med den markerede linje placeret over overfladen kanten. Sætte en hånd på metal på bordpladen, holde den stabil som du skære igennem stykket.

•Brug magt Sakse til hurtigt skære igennem panelet langs den markerede linje. Begynde på kanten af panelet med metal mellem knivene. Udløse skæring mekanisme på sakse og presse sakse frem gennem metal, tillader knive til at skære igennem arket med minimal kraft, der virker på din del, indtil sakse skære igennem til slutningen. Hvis magt sakse bør stoppe deres bevægelse fremad, vippe maskine opad for at give sakse en lille smule af fremdrift og fortsat skære gennem panelet.

•Brug tin snips som du ville et par saks. Klemme panelet i sted på den flade bordpladen til at forlade begge hænder fri. Placere panelet mellem knivene derefter anvende pres på håndtagene for at skære igennem metallet. Fortsat skære langs den markerede linie, som med en saks, indtil du har fuldført den ønskede snit gennem metal.

•Anvend en fil hen til slippe den skåret kant af eventuelle grater tilbage fra opskæringen.

Tips & advarsler

  • Altid goggles bære arbejdshandsker og sikkerhed når skære galvaniseret metal tagdækning for at undgå skade fra metal skår eller partikler.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com