Hvordan man kan skære gavl Vinyl sidespor

December 16

Vinyl sidespor er en af de enkleste og mest omkostningseffektive måder at gøre en stor ændring i udseendet af dit hjem. Præcise målinger og nedskæringer er nøglen til en kvalitet installation. De fleste nedskæringer på sidespor er enkel, 90-graders vinkler. Er en af de sværeste steder at installere langs gavlen kanter. Ved hjælp af det rigtige værktøj og teknik kan forenkle gavl sidespor og gøre leddene LUN og rengøre.

Instruktioner

•Installer sidespor på væggen op til hjørne af gavlen vinkel. Søm den øverste stribe i langs sømning strimlen på den øverste kant af den sidste række. Installere Jørgensen trim langs vinklen på gavlen ind i etageadskillelsen. Brug et søm hver 12 inches.

•Anbring en kort skrot af sidespor langs den øverste kant af den øverste række, snapper den nederste kant af skrot til den låsning stribe langs den øverste kant af rækken nedenfor. Skub skrot til slutningen af gavlen, således at den øverste hjørne er mod den nederste kant af J trim.

•Sæt et andet skrot af sidespor med dens øverste kant imod bunden vinklen J trim, flush langs hele længden, med dens nederste kant på toppen af skrot af sidespor, der er fastgjort til den øverste række. Mark langs denne nederste kant på sidespor med en tømmer oliekridt at overføre vinklen på gavlen på sidespor.

•Klippe langs linjen med en skarp par af tin snips. Gentag processen for at markere den modsatte ende af skrot. Skub den at møde gavl på den modsatte side af væggen. Passer stykke mod Jørgensen trim som før og markere vinklen på sidespor. Skære sidespor langs linjen med tin snips.

•Fjern vinklen cut skrot af sidespor fra lock strip, trække langs den nederste kant til at frigive den. Passe denne vinkel-cut skabelon på sidespor stykker skal skæres, passer det med uanset hvilken ende du har brug for hvert stykke. Mark langs den skåret kant til at overføre vinklen til træbeklædningen og skære med tin snips.

•Installer sidespor af snapping din udskårne stykker på Lås strip og glidende vinklen skåret kant i J trim lomme langs bunden af etageadskillelsen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com