Hvordan man kan skære glas Subway fliser til et køkken Backsplash

August 7

Rektangulære subway fliser er ofte installeret i en kørende eller off-sæt mønster. De kommer i flere materialer, herunder glas, og bruges ofte på køkken backsplashes. Fordi de kører bond mønster kræver halv fliser i hver ende af en kørsel af fliser, er flere nedskæringer påkrævet for installationen. Da skære glas subway fliser, altid bruge en flise, våd, så der har været udstyret med en diamant-encrusted klinge. Dette vil minimere skår på overfladen af glasset.

Instruktioner

•Lay ud af Metro fliser på køkken bordplade foran backsplash område til at bestemme mønstret af installationen. Markere hver flise, der skal skæres med en fedt blyant til at angive hvor snittet skal placeres.

•Øge arm af våde savklinge og bruge en skruenøgle til at løsne møtrikken, der holder den standard blade på plads. Fjern møtrikken og klingen. Udskifte kniven med en diamant-encrusted kniven og spænd møtrikken. Lavere blade arm på plads.

•Sæt glas fliser på plade foran vingen og tænde saven. Skub forsigtigt flise mod bladet. Tving ikke glasset gennem blade; bladet bliver skåret i flise med blide tryk.

• Lad bladet skære igennem flisen, så slå klingen og fjerne flise stykker.

Tips & advarsler

  • Hvis fliserne har farve på ryggen, slå dem op og ned til at skære med farve opad. Hvis flisning opstår, skal du bruge farve matchede akrylmaling at røre op kanten af flisen og minimere mængden af chips før installation.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com