Hvordan man kan skære Golf grønne græs

May 30

De fleste mennesker at spiller golf har lidt eller ingen viden om pasning til at holde en golfbane i fremragende spiller stand. Der er en del af en golfbane, der modtager mest kontrol af alle--grønne. Ud over typen græs anvendes, og tilretning af grønne, er den praksis, der mest kan påvirke ydeevnen af en golf grønne den slåning. De fleste golfbaner klippe deres greens dagligt, og processen med slåning en golf grønne er mere komplekse, derefter klippe en gård.

Instruktioner

•Decide på mønster at klippe grønne. De mest almindelige mønstre er front til tilbage, højre til venstre, venstre mod højre og side til side. Mønster retning bestemmes af relevans for fairway. Så vil et højre til venstre mønster begynde på det højre hjørne af fairway slutningen af grønne og rejse mod venstre på bagsiden af grønne. Så i dette eksempel bliver mønsteret højre mod venstre.

•Anbring plæneklipperen på nederste højre hjørne af grønne. Holde plæneklipper front fra jorden, når rullen er engageret. Begynde at gå plæneklipperen mod bagsiden venstre hjørne af grønne, og Anbring forreste del af maskinen på jorden når fuldt ud på grønne.

•Lift forsiden af plæneklipperen fra jorden når maskinen når tilbage venstre hjørne af grønne. Gør en 180-graders Drej og gå tilbage til grønne.

•Anbring plæneklipperen så at skære hjuls overlapper den første skæring ved 3 inches. Gang plæneklipperen mod nederste højre hjørne af grønne, og placere plæneklipperen forsiden tilbage ned når maskinen er fuldt ud på grønne. Fortsætte denne proces, dybest set zig-zagging på tværs af grønne. Når den første halvdel er fuldført, skal du gentage processen for den anden halvdel af grønne.

•Anbring plæneklipperen langs kanten af grønne. Skære en pass omkring den grønne efter kanten af grønne. Når den første pass er gjort, gøre en anden pass inde først går den modsatte retning. Gøre så mange afleveringer som nødvendigt for at dække enderne af alle passerer--normalt to eller tre.

Tips & advarsler

  • Sørg for at rotere de klippes mønstre på daglig basis.
  • Husk at tømme kurven når fuld, fordi en fuld kurv vil ændre klippehøjde af plæneklipperen.
  • Hvis grønne er usædvanlig lang, ikke skære højde i en skæring. Øge højden, indtil den ønskede højde er nået.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com