Hvordan man kan skære grater på en venstre Tilt tabel Saw

July 17

Hvordan man kan skære grater på en venstre Tilt tabel Saw

Grater er nyttige nedskæringer at vide, hvordan man kan gøre hvis du påtænker at bygge møbler. De har stærkt i skuffe konstruktion og kabinet indramning på grund af deres ekstraordinære evne til at skjule leddene. Korrekt skåret grater stole på en rolig hånd, en dido blade og nogle omtanke at udføre, men proceduren er den samme uanset om du har en venstre eller højre tilt tabel så.

Instruktioner

•Mark rabbet på det træ, du har til hensigt at skære det fra, i begge retninger. For eksempel, hvis snittet er at være 1/2 inch ved 1/2 tommer, mellemstore mark ud, at blok fra tømmer det er at komme fra langs længden af træ.

•Align det første mærke på din træ med kniven. Sæt dit hegn mod træ i denne stilling - en dido klinge kan kaste din tabel bygget på målinger ned, så du altid angive den indhegne, baseret på hvor snittet er i virkeligheden. Angive højden af bladet i en lignende måde, så toppen af vingen er selv med eller lidt under det andet mærke.

•Drej på bordet så og feed træ gennem dido blade. God pres og feed speed er nøglen her, så tag din tid og være meget forsigtig. Hvis din rabbet er større end din dido blade, start din første pass på indersiden af snittet med kanten af dido mod mærket og arbejde udad. Hvis toppen af snittet er ujævn eller ru, kan du altid vende det på sin side og Gentag proceduren, indtil du kan lide resultatet.

Tips & advarsler

  • Nogle Træsektoren vedhæfte en 3/4 tommer stykke affaldstræ til deres bord så hegnet for at oprette en jævnere rabbet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com