Hvordan man kan skære grene til at vokse et nyt træ

December 14

Hvordan man kan skære grene til at vokse et nyt træ

Beskæring er afgørende for ethvert nyt træ stærk og sund vækst. Skære grene, for eksempel, hjælper med at sikre den unge træstruktur og vil i sidste ende tog træ til at vokse på en måde, der passer til det område, hvor det er plantet. Vente, indtil en træ modnes gør for en mere intensiv og bekostelig beskæring. Ifølge Erv Evans, en forbruger gartner for North Carolina State University, kræver korrekt beskæring en 12 - 24 måneders engagement for vellykket træning af en ung træ.

Instruktioner

•Tag på et par af arbejdshandsker og sikkerhedsbriller til at beskytte din hud og øjne. Beskære unge træer i foråret, sommer eller falde. Undgå vinteren beskæring for at forhindre en overdreven oser af sap.

•Study vækstmønster af det unge træ. Undgå beskæring de laveste grene, medmindre de er dårligt beskadiget, døende eller døde. De giver trunk stabilitet og skygge for de laveste områder af bark. Undersøge af filialer. Se hvis grenene til stede i en stilladser måde--forskudt grene skrider opadgående i en sund 45-graders vinkel eller større fra stammen.

•Find nogen grene med mindre end en 30-graders vinkel fra stammen, eller filialer, der er synligt syg, brudt, rådnende eller døde. Grene vinklet på mindre end 30 grader er en høj risiko for brud.

•Anbring saw over enhver gren, der skal skæres og der er mindre end 1 tommer i diameter, så vingen er i overensstemmelse med krave af grenen. Arrangere saven, så tænderne af klingen er pegede lige ned i en lodret vinkel. Så lige ned indtil grenen udgivelser. Savning på linjen krave vil sikre en sund, cirkulær sår, der vil fremskynde helingsprocessen. Skære i bagagerummet eller skære ujævnt vil fordreje såret og langsom heling af træet.

•Measure 18 inches ud fra stammen af træet for enhver gren, der er 1 tommer i diameter eller bredere. Placer blade under grenen. Så opad i filialen 1/2 tommer. Fjerne saven. Placer blade på grenen, 3 inches længere ud langs grenen fra den første indsnit. Så nedad i filialen 1/2 tommer til aktiverer filialen at bryde.

•Arrange saven så bladet er i overensstemmelse med krave af filial i trin 5--der har brudt-- og så tænderne af klingen er pegede lige ned i en lodret vinkel på toppen af branchen. Så lige ned indtil den resterende del af grenen udgivelser.

•Overvåge væksten i det unge træ for de første to år af sit liv. Se for underligt formet eller syge grene, for eksempel, og Gentag trin 1 til 6 som nødvendigt for at bevare sundhed og ordentlig vækst af træet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com