Hvordan man kan skære gulv ved siden af en mur

November 20

Hvordan man kan skære gulv ved siden af en mur

Trægulve og laminatgulve bestyrelser er begge fremstillet med en tunge på den ene side og en rille på den anden, og du passer brædderne sammen ved at skubbe i rillen på den ene, du installerer over ene ved siden af det tunge. For at gøre dette, du har brug for en vis mængde af clearance, normalt 1/2 tommer eller mere, og du har ikke denne clearance, når du installerer det sidste kursus af gulve i nærheden af væggen. Løsningen er at skære bunden af groove fra bestyrelsen du installerer og lim eller søm det ned.

Instruktioner

•Measure kløften mellem de gulve, som du allerede har installeret og væggen, tager målingen fra kanten af overfladen af hver bord, ikke fra den tungen. Tage mindst to målinger for hvert bord, du installerer. Linjen af gulvbelægningen er ikke altid lige med hensyn til væggen, og hvis ikke, kan du kompensere ved at skære gulvbelægning boards i en vinkel.

•Mark en linje på overfladen af hver bord du klippe med en blyant og en lineal. Måle linjen fra den rillede kant på hvert bord. Hvis du har brug at skære en vinklet board, tegne på mærker lavet på afstande fra slutningen af bestyrelsen, der svarer til de afstande, hvormed du målte dem på gulvet.

•Indstil højden af en tabel savklinge til halv tykkelse på gulvet hvis du skære hårdttræ eller manipuleret hårdttræ bestyrelser. Justere hegnet, så vingen er placeret under groove af bestyrelsen og presse det igennem til at skære ned i bunden af rillen. Brug den samme teknik, hvis du installerer laminat gulve eller skære ned i bunden af rillen med en hobbykniv.

•Tag hegnet og brug cross-cut guide på saven til at skære ned i bunden af groove på den rillede ende af brættet. Alternativt kan du bruge en hobbykniv til at gøre dette, hvis du installerer laminat gulve.

•Juster hegnet af saven så vingen er på den side af linjen du markeret på overfladen, der er tættest på hegnet, hvis du laver et lige snit. Stramme hegnet og skubbe bestyrelsen. Hvis du skære en vinkel, er den mest nøjagtige måde at gøre det til at fjerne hegnet og skubbe bestyrelsen gennem bladet frihånd, holder vingen på den side af linjen overfor rillen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com