Hvordan man kan skære hjørne vinkler på Crown Molding

August 17

Crown molding kan bruges med stor effekt til at pynte på udseendet af et værelse. Uundgåeligt, dog skal du navigere et hjørne med dine kroneformen, hvilket betyder, at du har brug at vide, hvordan man kan skære hjørne vinkler på crown molding. Med de rigtige værktøjer og lidt planlægning, vil du være i stand til at håndtere denne opgave med lethed.

Instruktioner

•Decide hvad vinkler skal skæres. Langt størstedelen af alle hjørne vinkler skære på kroneformen er 45 graders vinkler. Grunden er enkel. En typisk hjørne er 90 grader, så to komplementære vinkler af kroneformen skal skæres ved 45 grader skal den resulterende vinkel.

•Undersøg diagrammet for at se, hvad slags blandede du har brug for. De fleste crown molding vinkler er skåret for at opnå indvendige hjørner, udvendige hjørner og lige leddene. Beslutte, hvad du har at skære og derefter foretage en omtrentlig blyant linje på din kroneformen minde dem om, hvordan til at skære.

•Sæt din første stykke træ i mitre boks med bagsiden af støbning mod ydermuren i boksen mitre. Hold den crown molding sikkert på plads med en tømrer klemme, så skæres ned i træ med mitre så, ved hjælp af boksen mitre 45-graders vinkel guide for at holde saven lige og endda.

•Sæt din anden stykke træ i mitre kasse med bagsiden af støbning mod ydermuren i boksen mitre. Hold den crown molding sikkert på plads med en tømrer klemme, så skæres ned i træ med mitre så, ved hjælp af boksen mitre 45-graders vinkel guide for at holde saven lige og endda. Husk, at denne nedskæring i de fleste samlinger, vil være et spejlbillede af det første snit.

•Sæt to stykker af kroneformen sammen for at kontrollere fælles. Det bør være flush og stram.

Tips & advarsler

  • Praksis skæring med din mitre så på affaldstræ før virksomheden et projekt med dyre Gulvlister.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com