Hvordan man kan skære hjørner på glas fliser

October 29

Hvis du vil undgå udgifter til leje af en flise entreprenør, mange mennesker er ved at lære færdigheden selv. Den gode nyhed er, at det ikke er svært at gøre. Det tager bare praksis, en god flise sav og en skæring guide. Selvom glas fliser er typisk dyrere end keramiske fliser, er det klogt at investere i nogle keramik til praksis med så som ikke at spilde glas fliser.

Instruktioner

•Indstil flisen så op på et stativ eller arbejde tabel og helt Fyld vandtanken. Tilsluttes en strømforsyning, men ikke tænde.

•Sæt 45 graders gering skæring guide på læben af flisen så skærebord. Placere et glas fliser på skæring guide som reference. Slutningen af flisen peger mod bladet bliver de skåret kant af flisen. Bruge flisen som reference til at placere skære guide i den ønskede placering. Klemme guide på plads.

•Sluk flisen så på og klippe en flise være sikker på at det skære flisen korrekt. Når guiden er indstillet i den korrekte position, begynde at skære resten af flisen for resten af projektet. Foretage justeringer efter behov.

Tips & advarsler

  • For inde flise hjørner, skal forsiden af flisen vende bladet mens der skæres. For udenfor flise hjørner, skal bagsiden af brikken ansigt blade mens der skæres.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com