Hvordan man kan skære hortensia til blomsterdekorationer

October 19

Hvordan man kan skære hortensia til blomsterdekorationer

Pink, blå, lilla eller hvide, er hortensiaer dejlige blomster, der gør et fremragende supplement til en blomst arrangement. Hortensia, faktisk kan bruges i en frisk, blomstret visning eller visning af tørrede blomster. Hvornår skære hortensiaer fra bush, holde et par ting i tankerne at undgå at beskadige bushen og gøre blomsterne vare deres længste.

Instruktioner

•Vælg stilke skal skæres. For at vise en frisk blomstermotiver, skære blomster efter de har blomstrede og ser deres bedste. For at få vist hortensia i en tør blomsterarter arrangement, vent indtil blomsterne har tørret ud nogle på bush, men før de visner væk. Sene sommer eller tidlige efterår er ofte en smart tid til at skære hortensiaer bruge som tørrede blomster.

•Vælg hvor du ønsker at skære stænglerne. Overalt er langs stilken fint, hvis du lader nogle blade bag, ifølge North Dakota State University. Give dig selv med rigelig stængler, så de bliver pæne i blomsterarter arrangement.

•Kontrollér ren nedskæringer for at fjerne hortensia stilke fra bushen. Ikke rive eller vride dem. Clippers bør være skarpe og rene til at gøre dette.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com