Hvordan man kan skære keramiske fliser med en vinkelsliber

February 9

Vinkelsliberen er en multipurpose værktøj, der kan skærpe vingerne, skære igennem stål eller mørtel, sand fra maling, og cut flise. Dette værktøj er designet til hurtigt at udføre jobs, når den korrekte slibeskiven bruges, og flise er ingen undtagelse. Når du installerer flise, skal sektioner skæres, således at flisen kan passe omkring hindringer såsom gulv ventilationskanaler, toilet flanger og stikkontakter. Vinkel kværne findes i forskellige størrelser, men en af de mest almindelige størrelser for skæring flise er den 4-tommer mølle.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af objektet, at flisen skal passe omkring med målebåndet. Mærke med en blyant de samme målinger på ansigt, eller oversiden af flisen. Med lige kant tilsluttes blyant mærker. For afrundede objekter såsom et toilet flange, lave en pap skabelon nøjagtig samme størrelse som flisen. Skære skabelonen med en hobbykniv til at passe, hvor den faktiske flise skal placeres. Placere skabelonen på en flise og spore den med blyanten.

•Sæt flise på en arbejde tabel så at den kant, der skal skæres er hængende ud over kanten af tabellen arbejde. Bruge klemmerne til at sikre flise til bordet, og Placer klemmerne, så ikke vil de være i vejen, når du klipper flisen.

•Installer carbide-slibning hjulet på den 4-tommer mølle. Beliggende på den nederste side, og i nærheden af forsiden af vinkelsliberen er en møtrik og spændeskive til en gevind aksel sikrede. Fjern møtrikken ved at trykke på låseknappen på toppen af vinkelsliberen til at holde akslen fra spinning, og ved hjælp af den medfølgende skruenøgle til Drej møtrikken mod uret. Bag møtrikken er en skive, der også skal fjernes. Vaskemaskinen bare glider ned af skaftet. Placér hårdmetal-klinge på akslen, og derefter placere den skive og møtrik på akslen. Spænd møtrikken med en skruenøgle ved at holde låseknappen og dreje skruenøglen med uret.

•Plug kværn, og tryk på power-knappen, indtil det låser. Med afbryderknappen låst, bliver hjulet løbende. Denne funktion giver dig mulighed for at fokusere på at kontrollere vinkelsliberen og ikke på at holde afbryderknappen nede i. Holde vinkelsliberen sidelæns, så slibning hjulet er i en lodret vinkel til den vandrette fliser. Dette betyder vinkelsliberen bør placeres, så den tynde kant slibning hjulets vender opad, således at det kan skæres i kanten af flisen.

•Klippe flise på dets ydre kant med vinkelsliberen. Placer blade op til kanten af flisen, og følg den vektoriserede linje med bladet, indtil du har skåret ud af del af flise du fjerner.

Tips & advarsler

  • Don sikkerhedsbriller før opskæring flisen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com