Hvordan man kan skære keramiske fliser rundt om hjørner

October 17

Keramiske fliser er den nemmeste form for flise til at skære, som det kan være scorede og snapped på en flise cutter. Korrekt at skære et stykke af keramiske fliser, så det sidder omkring en ekstern hjørne er dog stadig kompliceret, fordi den score og snap tilgang tager linjen klar over den flise, der er ikke, hvad du ønsker. Den korrekte proces er at gøre et snit halvvejs til flise ansigt med en stang så, derefter score og snap off at klip i retningen vinkelret med din flise cutter.

Instruktioner

•Indstil alle fuld fliser i mørtel, og cut og installere delvise fliser langs de lige dele af muren, ved hjælp af din flise cutter. Skære og installere nogen inde hjørne stykker, hvilket gør to vinkelrette snit til at få dem til at passe. Forlade de udvendige hjørne områder ikke side om side, så der er kun tomme rum mellem de installerede fliser og hjørnet. Lad fliser sæt for en dag.

•Lay en flise (uden mørtel) mod den ene side af hjørnet, foring det med den installerede flise, der er foran siden. Marker kanten af den nye flise med din blyant, hvor det sidder mod hjørnet.

•Reposition den nye flise til anden siden af hjørnet. Gentag mærkning proces på kanten af flisen, at sætte markeret hvor det liner op på kanten af hjørnet.

•Indstil din plads oven på den nye flise, med den vinkelrette sider af pladsen sidder på to mærker (som bør langs to vinkelrette kanter af fliser). 90 graders hjørne af pladsen skal sidde et sted på flisen. Spore det firkantede hjørne med din blyant.

•Klippe langs den korteste af de to linjer med din stang så, ved hjælp af en savning bevægelse fra kanten af flisen og arbejde din vej mod den markerede hjørne. Stop når du kommer om hjørnet, så klip du har lavet går dels på tværs af flisen, så stopper.

•Indstil flise på din flise cutter, med den anden markeret linje (det, du ikke har skåret endnu) sidder under bladet. Score flise langs den markerede linje, fra slutningen af rod-så klip, du har foretaget til kanten af flisen. Fastgør flisen på linjen scorede, forlader en firkantet udskæring figur på flisen.

•Applicer flise mørtel på bagsiden af fliser med en murske af flisebelægning. Sæt flisen på plads på hjørnet, fodpaneler omkring begge sider af det, mens jævnt afstand mellem det med de omkringliggende fliser. Lad den sidde natten over hjørneflisen.

•Applicer fuger til gulv, ved hjælp af din injektionsmørtel murske til tryk på injektionsmørtel i alle linjer mellem fliserne og aftørring ned de resterende injektionsmørtel med en fugtig svamp.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, når du klipper flisen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com