Hvordan man kan skære kroneformen i badeværelse

November 6

Skære kroneformen kan vises udfordrende, især i badeværelsets sædvanlige små rum. Dog med en korrekt forståelse af hvordan man kan skære kroneformen, vil du kunne nærme sig så med den dyre molding sikker på at du gør det rigtige snit. Tage din tid, måle og mærkning molding inden du foretager eventuelle nedskæringer. Det gamle ordsprog "foranstaltning to gange, klip en gang" har lateret, fordi det har værdi. Dette gælder især, når du arbejder med dyre udsmykkede træ trim såsom kroneformen.

Instruktioner

•Measure hver væg i badeværelse langs den øverste kant, hvor muren opfylder loftet med et bånd måle. Foretage en nøjagtig måling, da bunden eller center målinger af en væg kan variere fra toppen. Nøglen til opskæring crown molding installation gør nøjagtige målinger.

•Mark målinger på længder af kroneformen. Gøre en lille note i hver ende af måling på bagsiden til at angive den vinkel, der kræves. Ender, der mødes på udad fremspringende hjørner vil kræve en 45 graders vinkel skåret, så forsiden af støbning har de lange spidser. Ender, der mødes på indadgående hjørner vil kræve en 45-graders vinkel skåret, så bagsiden af støbning har de lange spidser.

•Indstil gering savklinge til at skære en 45 graders vinkel. Placer hver længde af støbning på saven til at skære molding til længde. Orientere støbning, således at den nederste kant af støbning hviler mod hegnet af saven og den øverste kant af støbning hviler fladt mod bordet af saven.

•Klippe hver ende til den ønskede vinkel som du bemærket på bagsiden af hver støbning stykke skal skæres. Guide så gennem skoven i en selv bevægelse flytte lige hurtigt nok til at tillade bladet til at skære træ.

Tips & advarsler

  • Brug en skarp kniv til at skære crown molding et snit gennem skoven i en støt bevægelse for at undgå slag-outs.
  • Bære øjenbeskyttelse, når de opererer en gering sav.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com