Hvordan man kan skære krydsfiner for en flisebelagt bordplade

August 4

Hvordan man kan skære krydsfiner for en flisebelagt bordplade

Flise bordplader er populært i mange hjem og er nemme at installere. I de fleste tilfælde er flise bordplader lige så let at installere som flisegulve. For langvarig bordplader skal du installere en krydsfiner base, som er skåret og skruet på underskabe. Cement backerboard og flise er derefter installeret oven på krydsfiner base.

Instruktioner

•Measure underskabe i køkkenet med en måling af tape. Nedskrive målingerne på et stykke papir. Krydsfiner skal være skåret flugter med enderne af køkkenbordet længde, medmindre de butt mod apparater. Hvor køkkenbordet møder en apparat området skåret krydsfiner en tomme kort, så der er plads til cement backerboard og fliser. Dette er nødvendigt, fordi backerboard er knyttet til ansigt (lodret) krydsfiner og så flise stykker er installeret oven på backerboard.

•Installer 2 x 4 tommer blokke langs indersiden af køkken underskabe. Skrue eller lim blokke til indersiden og toppen af skabene. Brug de skruer i ufærdige områder af kabinetter (appliance side af kabinettet) eller anvende blokke med trælim og klemmer hvor skruerne ville ødelægge finish af kabinettet. Lad limen tør ifølge producentens anvisninger. Krydsfiner vil skrues direkte ind i denne blokering.

•Mark målinger på krydsfiner med en blyant eller kridt streg. Planlægge layout, så krydsfiner fabrik kant på forkanten af skabene. Krydsfiner kant skal hænge over den forreste kant af kabinetter af 3/4 tommer. Layout bør også svarer til den installerede blokering på skabene. Dette tillader dig at Placer leddene i krydsfiner direkte over blokerer for ekstra styrke.

•Klippe krydsfiner på størrelse med en tabel eller rundsav. Arbejde langsomt som du klippe krydsfiner og være sikker på at bære sikkerhedsbriller.

•Skru krydsfiner på plads på de blokke, der er installeret på underskabe med 1 5/8 tommer skruer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com