Hvordan man kan skære laminat bordplader til en vask

July 11

Laminat bordplader er en fantastisk måde at gøre en hurtig remodel i dit køkken eller badeværelse. De kommer i en bred vifte af farver og stilarter og installere i minutter. En ulempe er imidlertid, at de ikke kommer præ-cut for hardware. Hvis du vil installere en vask i en ny laminat bordplade, for eksempel, vil du have til at skære et hul. Dette er tricky, fordi medmindre du er forsigtig, laminat har en tendens til at revne eller knække når skæres.

Instruktioner

•Trace omridset af din vask på køkkenbordet. Nogle håndvaske vil give dig med en papir-skabelon, som du kan bruge til at spore, eller det kan være placeret på bagsiden af boksen. Sørg for, at hvor du placerer vasken har ordentlig vand indløb og afløb forbindelser. Hvis du ikke har en papir kontur, skal du måle vasken dig selv og overføre disse målinger til køkkenbordet til din disposition. Sørg for at efterlade nok materiale til læbe af vasken til at hænge over køkkenbordet.

•Sæt en spade smule til Boremaskinen. Du vil bore et hul for at lægge et puslespil klinge i, så det skal være mindst 1/4-inch wide. Bore hul i hjørnet af dispositionen og på indersiden. Bore langsomt og ikke presse bit.

•Sæt en laminat klinge til din puslespil. Disse er specielt lavet til at skære igennem laminat bordplader med et minimum af opdelingen. Teknik til savning er den samme som du anvendte med drill: Tving ikke bladet gennem materiale---Lad blade gøre arbejdet--- og sørg for at tage din tid. Indsæt puslespil klingen ind i hullet og starter saven. Forsigtigt guide klingen til din disposition. Ikke at skære for dybt. Gå lavvandede og tage din tid.

•Ansigt gennem tre af de 4 sider af dit hul på denne måde. Så stop.

•Brace på indersiden af hullet. Du skal gøre dette, så når du foretager den endelige cut, indersiden af din hul ikke pludselig bryde ud og deltage i laminat med det. Du kan prøve afstivningsmateriel en 2 x 4 nedenunder snittet eller hold i midten af hullet på plads med en skrot stykke tømmer skruet på undersiden af bordpladen.

•Finish skæring gennem dispositionen. Fjerne bøjlen og sænke den afskårne del af køkkenbordet gennem hullet.

•Sand omkring indersiden af din cut med 220 sandkorn sandpapir til at rense ud nogen skarpe kanter.

Tips & advarsler

  • Altid bære den rette sikkerhedsudstyr, når du bruger magt værktøjer, herunder beskyttelse af hånd, øje og øre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com