Hvordan man kan skære laminatgulve omkring kabinetter

March 24

Hvordan man kan skære laminatgulve omkring kabinetter

Du kan få den charmerende udseende af ægte træ på en brøkdel af prisen med laminat gulve. Laminat trægulv er billig i forhold til dens naturlige modstykke, det også er holdbart og relativt let at installere. Hvis du føjer laminat gulve til et værelse med skabe, skal du skære materiale til at passe det på plads. Lå hele gulvet og gemme området omkring kabinetter til sidst. Tage nøjagtige målinger før du foretager din nedskæringer for at sikre en korrekt pasform.

Instruktioner

•Sæt udgangen af målebåndet mod den forreste kant af den sidste brik i laminat, der er installeret inden i kabinettet. Tage måling tre eller fire gange for at sikre nøjagtigheden. Fratræk 1/4 tommer fra måling til at give plads til ekspansion og afstandsstykker.

•Drej planke af laminat hovedet. Mark dimensionerne taget i trin 1 på bagsiden af planken ud med en blyant. Gøre mark nær side af bjælken, der indeholder tungen.

•Indstil en lige kant langs blyanten markere og trække en linje ned på bagsiden af planken.

•Klippe over blyant linjen på panelet laminat med en stiksav med jorden tand sæt blade. Alternativt kan du bruge en rundsav til at gøre cut. Rundsave give hurtigere skæring, selv om de ikke kan tilbyde den præcision, der i puslespillet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com