Hvordan man kan skære lys galvaniseret Metal

January 10

Skærende lys gauge galvaniseret metal korrekt vil efterlade overfladen omkring cut lejlighed med ingen forvrængning. Det er muligt at korrekt udføre processen uden at købe dyre el-værktøj eller udstyr, store speciale. Enkle håndværktøj designet til skæring af metal tillade dig at udføre lige, højre og venstre nedskæringer korrekt uden at forlade ujævne kanter, der kan forårsage hånd skader til dem, der arbejder med metal.

Instruktioner

•Measure fra den ene side af lyset galvaniseret metalplade med en stål reglen. Sted en præg på overfladen af metallet ved hjælp af den spidse ende af en syl. Gør en anden mærke--måling fra samme side af metal. Tilpasse en side af stål reglen med to længder mærker du har lavet på overfladen af metallet. Sæt spidsen af syl på metal med punkt sidder mod siden af reglen. Trække syl langs reglen at oprette en linje mellem de to punkter.

•Align åbne kæberne af bulldog mønster klip med den markerede cut linje.

•Squeeze håndtag af klip sammen indtil 3/4 af vingerne skære igennem metallet. Skubbe klip frem og klemme håndtaget sammen indtil knivene cut 3/4 af den klinge længde gennem metal. Gentag processen indtil lyset galvaniseret metal er skåret to burr-fri stykker.

•Træk en afgratning værktøj langs de afskårne sider af metal til at fjerne skarpe kanter.

Tips & advarsler

  • Bære læder arbejdshandsker for at undgå skader når skære lyse galvaniserede metal.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com