Hvordan man kan skære melamin træstøv for sundhed

November 25

Nogle træ produkter kræver speciel håndtering når at blive skåret eller sleben. Mange af disse produkter kan blandes i et projekt, så de skal håndteres med omhu. Du kan arbejde med melamin og MDF (medium density fiberboard), hvis du følger nogle få forholdsregler når opskæring og håndtering af materialet. Melamin producerer et fint støv, der er skadeligt at indånde og kan være meget glatte.

Instruktioner

•Indstil to saw heste på jorden for at støtte to 2 x 4, 8-foden bestyrelser, der vil støtte melamin som du skære igennem den. Lægge melaminet på tværs af bestyrelserne, så det understøttes jævnt. Konfigurere saw heste, så vinden vil bære støv væk fra dig, som du klippe. Brug handsker når du arbejder med melamin--det kan have skarpe kanter.

•Mark melamin på den position, du ønsker at skære det. Brug en T-square til at placere en lige linje på tværs af melamin for dig at klippe langs. Måle afstanden fra rundsav blade til den så hegnet. Dette er den afstand, du nødt til at klemme en straight bord til melaminet fra din blyant linje. Saven vil hvile mod lige bestyrelsen og skære en helt lige snit på melaminet.

•Applicer et stykke maler tape langs blyant linjen på melaminet. Dette vil hjælpe med at holde melaminet fra opsplitning som du klippe det, og det vil bidrage til at reducere støv. Sætte på en støvmaske og beskyttelsesbriller, før du skærer melaminet. Indstille rundsav til at skære 1/8 tomme dybere end tykkelsen af melaminet. Ved skæring lavvandede skærer det ned på mængden af støv saven producerer. Holde rundsav kører mod hegnet som du skære materiale. Hvis der ikke er en brise til at blæse støv væk fra dig, oprettet en fan til at blæse støv væk fra dig, da du skære materiale.

•Sweep gulvet efter du har afsluttet skæres op. Støvet er ekstremt glat og skadelige at indånde.

Tips & advarsler

  • Se dine skridt når opskæring melamin, det er meget glat.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com