Hvordan man kan skære mursten ind fliser

October 10

Hvis du er på udkig efter en rustik, gammeldags look til dit hjem, er der ingen bedre løsning end en split mursten gulv eller væg. Det er også en fantastisk måde at genbruge gamle mursten, som split mursten er forvandlet til fliser ved at skære dem i flise-størrelse stykker, der derefter installeres som keramiske fliser er installeret. Du kan skære enhver størrelse eller type af mursten ned til størrelse, hvilket betyder, at du kan tilpasse din flise område med uanset type af mursten du kommer på tværs.

Instruktioner

•Decide hvor tyk du ønsker at skære dine mursten fliser. Den gennemsnitlige størrelse af et normalt stykke af keramiske fliser er mellem 3/16 tommer og 1/4 tommer, så du skal gå til den samme tykkelse, hvis du vil installere dem i den traditionelle måde. Du kan også justere fliserne, tykkere eller tyndere hvis du planlægger at installere dem som en foring, et sted, og de skal matche et andet materiale tykkelse.

•Indstil sporvidde på bakken af flisen så til den tykkelse du ønsker at skære mursten. Med så ud, manøvrere måleren i stilling langs backend af skuffen og bruge måling hakkene på skuffen for at afgøre hvor hen til indstille gauge. Sikre, at det er tilstrækkelig stram og dobbelt-tjekke det med jævne mellemrum under opskæring at sikre det forbliver stram.

•Klippe stykker af mursten ned ind fliser. Den samme rutine bruges til skære mursten på langs og skære mursten i bredden af stykket. Placér mursten på bakken af saven og sikre, at det er stramt mod bagsiden af bakken og måleren selv. Drej på saven og skubbe bakken frem så klingen skærer i mursten. Fjerne dine mursten flise og gentage processen, indtil du har skåret alle de mursten, du planlægger at bruge.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesudstyr, når arbejdet med elværktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com