Hvordan man kan skære North Carolina Evergreens

August 20

Hvordan man kan skære North Carolina Evergreens

North Carolina evergreens er træer, der beholder deres blade hele året. Nogle evergreens fundet i North Carolina omfatter amerikanske Holly, Atlantic hvid-cedertræ, Ti-ti, det sydlige Magnolia og Laurel eg. Disse evergreens kan undertiden vokse ud af kontrol og den eneste måde at få dem i det uvisse er at trimme dem ned.

Instruktioner

•Anbring en stige mod stedsegrønne. Omhyggeligt klatre op ad stigen. Foranstaltning 12-15 inches ud fra stammen på den gren, du vil afbryde. Markere cut placering med en sort tusch, så det vil være klart synlige, når du går til at skære det.

•Klippe bunden af gren på det markerede sted med et hack så. Flyt hack saven frem og tilbage, indtil du er omkring en tredjedel af vejen igennem grenen.

•Flyt ud 2 inches fra den første skære og skære ned på grenen fra toppen med hack så. Flytte saven frem og tilbage og fortsat skære ned, indtil du er lige med det første snit. De to første nedskæringer vil forhindre vægten af grenen fra beskadige træet ved at rive under grenen kraven kommer fra stammen af træet.

•Klippe grenen helt slukket som tæt på stammen som du kan få. Skær forsigtigt, flytte saven frem og tilbage og afhente hastighed jo længere ind i den gren, du får. Fortsætte indtil du opdele grenen og det falder til jorden.

•Flyt til næste gren og gentage den samme proces for andre filialer, som du ønsker at afskære, altid at sørge for at ikke skåret i stammen af stedsegrønne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com