Hvordan man kan skære paneler af hånd

December 2

Hvordan man kan skære paneler af hånd

Paneler er ofte fundet på væggene i ældre boliger. Det er en tynd plade af træ installeres direkte oven på gipsvæg. Paneler er beregnet til at tilføje stil og et unikt look til et værelse. Det kommer i 4 x 8-fods sektioner og er hamret på plads med efterbehandling negle. Oftentimes, skal paneler skæres til størrelse til at passe i slutningen af en mur. Det er bedst at bruge en rundsav til at skære paneler, men hvis du ikke har nogen magt værktøjer, en håndsav nemt vil gøre arbejdet.

Instruktioner

•Measure størrelsen af snittet og mærke det på paneler med en blyant. Opstil et T-square på varemærket blyant og tegne en lige streg langs T-square ned hele arket af paneler. Køre blyanten over linjen to eller tre gange så det er mørk nok til at se.

•Lay ark af paneler forsiden op på to savbukke. Line op en håndsav begyndelse i begge ender af paneler. Sted klinge af håndsav på blyant mærke. Placer klingen, så spidsen er den eneste del rørende paneler.

•Hold fast i paneler sted med hånden ikke-dominerende, og skære igennem paneler med håndsav ved hjælp af din dominerende hånd. Bevæge sig i en nedadgående bevægelse frem og tilbage langs linjen blyant. Fortsæt ned hele arket skubbe i en lille vinkel på paneler.

•Flyt langs linjen indtil nå udgangen. Skære panelet i to og line up den korrekte side langs væggen. Placer det på plads og kontrollere, at det passer korrekt.

•Sand ned i udkanten af de paneler, hvor skæres blev foretaget med bøde-grade sandpapir. Flyt op og ned over kanten, indtil det er glat og klar til montering.

Tips & advarsler

  • En håndsav vil fungere fint, fordi paneler er generelt kun 1/8-inch tyk. Det vil bare tage betydeligt længere tid at skære end en rundsav.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com