Hvordan man kan skære paneler til trapper

May 30

Hvordan man kan skære paneler til trapper

Paneler kommer i mange former, former og størrelser, men en af de bedste dele om arbejder på hjem forbedringsprojekter er fleksibiliteten i anlæggene. Når det kommer til trapper, hele processen for skæring paneler ned til størrelse er ligetil og kræver kun grundlæggende snedkeri færdigheder og værktøjer, hvilket betyder, at du kan hurtigt og nemt skære paneler ned til sokkeholderne. Slutresultatet er en brugerdefinerede paneler-projektet, der sparer du penge på back-end, fordi du ikke behøver at betale dobbelt eller mere for dyrt lønomkostningerne.

Instruktioner

•Indstil op en opskæring område uden for med nogle skrot træstykker. Aldrig klippe med en så direkte oven på jorden, og aldrig klippe mens du holder et stykke af paneler i hånden off. Målet er at have tre eller fire stykker af skrot træ som står langs jorden, så du kan indstille din stykker af panel på toppen af dem, når du er klar til at skære, så du får et par inches af plads mellem træ og jorden, leveret af de træ scraps.

•Measure paneler til hvor det skal placeres på trappen. For eksempel vil trappe ansigt stykker afbrød lige efter højden af tabicas, med en bredde, der afhænger af bredden på din trappe. Vægpaneler, på den anden side bliver vinklet nedskæringer, der følger vinklen af trappetrin, som det går op og ned langs væggen.

•Mark lige stykker med pladsen, blyant og målebånd. For skrå snit langs væggen, markere de to sider af vinklen (øvre og nedre hvor det vinkler med trappen) og overføre disse mærker til stykket af paneler. Fastgør en kridtstreg mellem de to varemærker til at definere vinklen og tjene som en guide til at skære.

•Indstil sporvidde på rundsav til dybden af paneler du er gennemskæring. Sæt alle dine sikkerhed gear og placere dine paneler på toppen af din affaldstræ til opskæring område. Placer den ene fod solidt på paneler til at holde det på plads. Holder saven fast i begge hænder, tænde den og skubbe det gennem paneler langs din markerede linjer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com