Hvordan man kan skære plexiglas derhjemme

October 18

Skæring plexiglas derhjemme i stedet for at have butikken gør det for dig kan du måle og få nøjagtige passer. Plexiglas er langt sikrere end glas, da det ikke er rigtig glas, men et klart, hårdt plast. Det er langt mere holdbare og pause resistente derefter glas. Det kan være lidt dyrere så glas, men i det lange løb det vil vare længere i dine projekter. Efter korrekt skridt sikrer en vellykket, rent snit.

Instruktioner

•Measure størrelse behov og overføre denne måling på ark plexiglas. Markere målingerne med pennen fedt.

•Sæt plexiglas på en hård overflade arbejdsbord eller tabel. Brug din plexiglas cutter (Se ressourcer) og langsomt følger den markerede linje, startende fra dig, skubbe lidt til plexiglas og trækker mod dig. Gentag processen fem gange med cutter, begynder væk fra dig og trækker mod dig.

•Klippe kurver, efter behov. Hvis du vil foretage et buet snit, skal din plexiglas være tykkere end 1/8 tomme. Brug et puslespil med en fintandet klinge til at klippe den buede formet du ønsker.

•Anbring dit plexiglas på kanten af et bord med den scorede side op og starter i den ene ende, Tryk ned, indtil plexiglas snaps løs. Fortsætte langsomt ned linjen scorede til snap off den brik, der ikke er nødvendig.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com