Hvordan man kan skære polstring skum

November 11

Hvordan man kan skære polstring skum

Møbler polstring projekter kan forbedre skønheden i dit hjem. En anden fordel er de penge du sparer ved at gøre disse projekter selv. Dit projekt kan være så let som hæftning nye stof til en stol pude eller så kompliceret som reupholstering en hel sofa og skræddersy nye covers. Uanset dine mål, hvis du har brug at skære polstring skum, du finder, det er en temmelig let opgave at udføre.

Instruktioner

•Measure den ønskede længde og bredde af din skum ved hjælp af en målestok eller målebånd. Mark disse målinger med en sort markør i flere steder langs skum.

•Sæt en målestok eller lange, lige stykke træ på guide markerer. Bruge stokken som en guide til at tegne en streg langs længden og bredden. Hvis du føler dig sikker på at du kan skære skum uden linjen, kan du springe dette trin.

•Klippe skum med en helt skarp hobbykniv, ved hjælp af en lineal som guide. Tryk fast på lineal, komprimere skum, så du får en straight, rent snit. En tyk lineal, især en metal, kan hjælpe med at forhindre glider af kniv og eventuel skade. Glem ikke at skære på en overflade, der kan tage en slå fra din kniv. Gentag processen for det andet klip.

•Klippe tyk skum--større end omkring 4 inches--med en elektrisk udskæring kniv. Du skal bruge mærket ud lige linjer som en guide. Kontroller, at du skære lige igennem skum og ikke i en vinkel.

•Trim kanter og runde hjørner med en stor, skarp saks, hvis projektet kræver det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com