Hvordan man kan skære polyurethan skum

April 15

Hvordan man kan skære polyurethan skum

Polyurethan skum er mest almindeligt forekommende i form eller swimmingpool forsyningerne. Polyurethan skum kan også bruges til at isolere væggene i dit hjem. Polyurethan skum kan reducere støj gennem tynde vægge og hjælpe med at holde en kontrolleret temperatur inde i et værelse. Ting som elektronik eller andre skrøbelige genstande er ofte pakket med polyurethanskum til at forebygge skader. Polyurethan skum kan skæres i størrelse ved hjælp af et hjælpeprogram kniv, router og hånd sav.

Instruktioner

•Anvend en hobbykniv til at skære din polyurethanskum til figur. Uddrag bladet fra kniven ved hjælp af din tommelfinger til at skubbe klingen håndtaget op mod toppen af kniven. Tryk på klingen ind i skum og køre blade ned skum gør dine foretrukne klip. Afhængigt af tykkelsen af din polyurethanskum, måske en hobbykniv ikke skåret dybt nok. Hvis dette er tilfældet, flip skummet og brug en hobbykniv til at skære den anden side, efter samme klippe stien.

•Klippe polyurethan skum med en hånd så. Sted skum på en saw hest at give plads til saven til at skære igennem skum. Anbring saven på kanten af skum hvor du ønsker at skære. Vinkel hånd saven på en 45-graders vinkel og bevæge armen frem og tilbage til at skære skum. Flere tænder på side så, renere dit klip vil være.

•Anvend en håndholdt router med en stål eller carbide skærende tip at skære figurer i midten af polyurethanskum. Sæt den håndholdte router på toppen af skum i området hvor du ønsker at klippe i midten af skum. Flip afbryderen og guide den håndholdte router for at designe og skære figurer i midten af skum.

Tips & advarsler

  • Altid brug beskyttelsesbriller til at beskytte dine øjne mod flyvende vragdele.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com