Hvordan man kan skære porcelæn gulv fliser

June 20

Hvordan man kan skære porcelæn gulv fliser

Porcelæn fliser er blandt de hårdeste og mest holdbare fliser på markedet i dag. Lavet af komprimeret ler støv fyret til ekstremt høje temperaturer, ikke kan porcelæn fliser skæres med en score og snap eller manuel flise cutter. Du kan bruge en diamant crusted savklinge til at skære igennem en porcelæn flise. Bladet cirkulerer løbende gennem en bakke med vand, kendt som en flise våde sav, afkøles klingen og holde det fra overophedning som diamanter skære igennem den fyret ler.

Instruktioner

•Mark porcelæn fliser hvor du vil foretage snittet med en blyant. Hold flise op til eller over området vil det være installeret og spore det område, der vil blive skåret væk.

•Kontrollér vandstanden i våde så bakke, der sidder under bladet og fyld det evt. Klingen skal nå ind i mindst en 1/2 tommer vand. Sted flise på saven bordet med blyant mark linet op med savklinge og drej på saven.

•Sæt dine hænder på kanten af flisen, væk fra savklinge. Skub flisen langsomt ind den bevægelige kniv. Ikke udøve pres. Bladet bliver skåret i flisen langsomt og træk flise gennem med stabil vejledning fra hånden. Slukke savklinge før du fjerner den cut flise fra saven.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com