Hvordan man kan skære sandsten blokke

February 28

Hvordan man kan skære sandsten blokke

Mens hårdere materialer som granit er blevet mere almindeligt anvendt i byggeriet, har sandsten været i brug til byggeprojekter i årtusinder. Det har stadig ansøgninger om brolægning fordi det ikke kræver efterbehandling til brug. Det er fundet i grå, gule, røde og brune. Virksomheder, der stadig bruger sandsten stenbrud stenen og skær den i den nødvendige størrelse af fliser eller mursten. I øjeblikket er Indien den primære kilde til brudt sandsten.

Instruktioner

•Brug et stenbrud motorsav til at hugge sandsten fra vægge og nicher i blokke. Disse Save kommer i forskellige størrelser: nogle er bærbare, men andre kræver tilslutning til et køretøj, ifølge Dexpan. Disse Save er mere komplicerede og vanskelige at bruge end et almindeligt motorsav, som du kan bruge på tømmer.

•Slice blokke i mindre sektioner med en motorsav. Gøre afsnittene med samme bredde eller længde ønskede mursten at have.

•Mark din skæring linjer for at opdele sektionerne i mindre blokke eller mursten med blyanten. Derefter bruge en rundsav til at følge linjerne skæring. Det vil forberede den sten splitter sektionerne.

•Brug den sten splitter til at bryde arkene i blokke eller mursten. Tilpasse tænder af de øverste blade med de nedskæringer, du har lavet med rundsaven før aktivering splitteren. Du kan gå tilbage med en hammer og mejsel og endda ting ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com