Hvordan man kan skære små fliser

June 29

Hvordan man kan skære små fliser

Små fliser og mosaik fliser, der bruges i mange hjem. Brusebad gulve, accenter og traditionelle fliser er alle ofte to inches i størrelse eller mindre. Fliser dette lille er svært at skære ned på en flise så, eller med en score-og-snap flise cutter, da de ikke har tilstrækkeligt areal til at holde. Flise nippers bør derfor bruges til at "bide" fliserne hvor de skal skæres.

Instruktioner

•Mark fliser hvor du ønsker dem skal skæres med en lige kant og blyant til at give dig selv en rettesnor til hvor man kan foretage nedskæringer.

•Hold flise fast i din ikke-dominerende hånd og flise nippers med den anden. Position åbning af flise nippers på lille flise, hvor du ønsker snit og klem håndtag for nippers. Det vil snap eller skære flisen. Hvis flisen er tyk, anvende en nedadgående pres med nippers at hjælpe i opskæring.

•Køre den kanten af cut flise over en håndholdt slibesten til at rydde op i kanten. Køre top og side af kanten af flisen mod sten to eller tre gange for at fjerne flossede kanter og sikrer en ren installation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com