Hvordan man kan skære små keramiske fliser

December 19

Keramik er den nemmeste form for flise til at skære, fordi det er lavet af ler i stedet for natursten. Mens sten fliser kræver normalt en wetsaw til at skære, kan standard mellemstore keramiske fliser (6 til 10 inches) generelt bare scorede og snapped på en platform flise cutter. Usædvanligt små keramiske fliser er en anden sag. Hvis flisen er mindre end omkring 4 inches tværs, det vil være for lille til platform flise cutter, og du bliver nødt til at ty til andre metoder. Der er flere måder at gøre det, afhængigt af hvilken type klip du leder efter.

Instruktioner

•Brug flise nippers (ligner tænger med en klo på toppen) for små nedskæringer, som ikke behøver at være nøjagtige (f.eks. at tage kanter fra de fliser, der omkranser et toilet afløb og vil være omfattet af toilettet). Mærke på forsiden af din flise med en voks blyant til at vise hvor snittet skal gøres. Hold stykket fast i den ene hånd, mens positionering kloen på begge sider af flisen, omkring 1/4 tommer fra kanten. Holde flisen over en spand og fortsætte at presse og chip ud stykker fra kanten. Holde skår i intervaller af 1/4 tomme, indtil du kommer til dit mærke. Chip langs markeret.

•Anvend en håndholdt fliser fræser (ligner tænger med en rund kniv og stikben på toppen) straight skærer hele vejen tværs over ansigtet af en lille keramiske fliser. Det virker med det samme princip som en score og snap platform fliser fræser, men er lavet til mindre fliser. Hold flisen på en flad overflade og køre den runde kniv på tværs af de glaserede ansigt i en lige linje på din mark. Afhente flisen og hold den inde i kæberne af værktøjet, med tænderne sidder på flise på begge sider af din scorede linje. Anvende fast, konstant pres, indtil flisen fastgøres på linjen.

•Brug dine fliser så (ligner en nedstryger, med en tynd stang klinge) for færdige kurve nedskæringer, hjørne nedskæringer eller eventuelle andre nedskæringer du kan gøre med flise nippers eller en håndholdt flise cutter. Markere cut flise ansigtet med en voks blyant. Sæt flisen i en polstret skruestik, og sørg for ikke at stramme, som det kunne knæk flisen. Så langs den markerede linje, presning stang klinge fast til keramiske og ved hjælp af et moderat til hurtig op og ned bevægelse. På de nedadgående bevægelser, skråtstille klingen så toppen læner sig ind i den glaserede ansigt og tager det ud først. Fortsæt, indtil du er lavet udskaeringens.

Tips & advarsler

  • Bær altid øjenbeskyttelse, når skære fliser.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com