Hvordan man kan skære små skifer fliser

September 17

Lille skifer fliser er ofte anvendes til tag installation når en kompliceret look ønskes der er forskellig fra det flade rullesten udseendet af mest moderne hjem design eller til mindre flise placeringer som terrasser, eller som et køkken backsplash. For at placere brikkerne undertiden kræver at de skæres til at passe. Skære den hårde tætte skifer materiale kan være svært, medmindre du bruger de rette værktøjer og procedurer, på hvilket tidspunkt nedskæringerne kan hurtigt opnås med et minimum af indsats.

Instruktioner

•Mark den lille skifer fliser ved hjælp af en tømrer blyant hvor du har til hensigt at gøre din cut. For lige nedskæringer, skal du bruge en lineal til at guide din mærkning, eller tage et målebånd og placere den metal kant ved starten af din skæring linje med liget af båndet placeret mod kanten af flisen. Kør den metal kant ned i feltet for at score en linje i toppen af flisen.

•Klippe en lige linje i skifer flisen ved hjælp af en skifer cutter. Den skifer cutter er en guillotine som redskab, der ligner et papir cutter, med et håndtag der indeholder en kniv, der stiger og falder skære flisen. Hæve bladet håndtaget og placere flise kant mod fælles af håndtaget, med den markerede linje liggende langs den retningslinje, placeres på skifer cutter platform.

•Laveste håndtaget af skifer kutteren på flisen, skære flisen på den markerede linje. Fjerne flisen, og kaste det overskydende stykke.

•Klippe buet eller små skærer sig ind i den lille skifer fliser ved hjælp af et par af tin snips. De tin snips arbejde meget gerne par saks de ligner, skære gennem skifer materiale.

Tips & advarsler

  • Skære skifer fra bagsiden af fliser til at forhindre skifer fra formning brudte lag under opskæringen.
  • Tin snips virker bedst, når der beskæftiger sig med lys skifer fliser.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com