Hvordan man kan skære stenbrud flise

March 13

Stenbruddet flise er en af de mest holdbare og billige menneskeskabte fliser på markedet. Det bruges i en bred vifte af applikationer hvor tunge mund trafik forventes, og det kan stå op til tidens under nogen omstændigheder. Meget ligesom keramik og porcelæn fliser, kan stenbrud flise skæres med en bred vifte af metoder, værktøjer af handelen. At vide, hvordan man kan skære stenbrud flise til din installation kan bidrage til at gøre projektet gå så gnidningsløst som muligt.

Instruktioner

•Brug din målebånd og carpenter's blyant til at markere alle lige nedskæringer, der vil blive foretaget på flise skærebræt. Et fedt blyant er påkrævet for eventuelle nedskæringer rundt om hjørner, der vil blive foretaget på våde saven, som den regelmæssige mark fra en blyant vil vaskes under vand af flise våd saven.

•Brug flise skærebræt gøre alle lige nedskæringer. Placér flise i skærebrættet, og brug håndtaget med scoring hjulet for at score overflade langs blyant-mærket, mens blide pressionsmiddel. Brug håndtaget og tilsvarende trykpladerne fastgøre stykke af flise på tværs af de scorede mark. Aldrig score overfladen to gange, da det vil sløve scoring hjulet.

•Brug flisen våd så enhver skære rundt om hjørner, afløb eller andre områder, hvor lige nedskæringer ikke er en mulighed. Derudover omfattende fliser kan være for stor til at skære på en traditionel skærebræt og kan kræve en flise våd så for at skære.

Tips & advarsler

  • Alle materialer og værktøjer kan købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik.
  • Brug altid beskyttelsesudstyr, såsom sikkerhedsbriller og høreværn, når arbejdet med elværktøj.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com